Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa - Mis Diarios

Friday, 13 April 2018

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa




Assalamualaikum~ 
walawehhh chu ols.. for the first time ai bersegmen.. sebelum ni semua harus sedia maklum aku memang tak pernah nak join apa apa segmen organized by any blogger sebab aku kan busy. HEHEHE bajet perdana menteri je an tapi hakikatnya betul la. So since sekarang aku tengah having my leisure time, so aku join segmen kak siqah making a blog list. Blog Siqahiqa ni best sebab kalau nak beli buku atau nak tengok movie, boleh terjah Blog Siqahiqa ni sebab normally kak siqah dah review dulu dahh. OK sonang yo kalau ko nak join segmen kak siqah ni.. apo nunggu lai gi la polo molo Blog Siqahiqa like fb dio semuooo buek apo yang disuroh nu. haahahaha aku nak koba selain aku banggo bonar ngan JB aku pun banggo ngan nogori.. sebab tu kampung aku yang tercinto. wkwkwk *tetibe saka nogori masuk time aku type ni sebab tu lah. 


*thank you for reading this* 

35 comments:

  1. all the best...

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. Haha. Saka negeri dah masuk pulak. Hihi. Terima kasih join segmen Siqah. Good luck tau :)

    ReplyDelete
  3. Lawak beno bila baca part saka nogori masuk hahaha

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen. :D

    Unfold me here : The Hundred Pages | Eyqa Zaque

    ReplyDelete
  5. HI... Selamat berkenalan.. Saya singgah sini sambil follow blog awak... Saya daripada blog
    BLOG DIARI ALIA LIYANA

    ReplyDelete
  6. singgah jalan2 sini..
    salam ukhuwah ^_^

    ReplyDelete
  7. Selamat Bersegmen. DONE follow back, saya dari bondazahraareesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. azah pun join jugak! selamat bersegmen

    ReplyDelete
  9. Selamat bersegmen yo... Laa... kito sekampung la ni.. Den pun org nismilan yo..Hehehe..

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen yer dan semoga berjaya dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. hai mis diarios. selamat bersegmen! hehe

    ReplyDelete
  13. Selamat bersegmen mis diarios. Semoga ada rezeki menang hadiah.

    ReplyDelete
  14. jemput datang ke blog MB https://missbaybeeboo.blogspot.com/ dan join giveaway. TQ^^

    ReplyDelete
  15. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! from http://halloweendayusa2018.com/

    ReplyDelete